Excelent
Pe baza 33 recenzii
Cristina Micu
Cristina Micu
09/10/2023
Fără reproșuri! Felicitări!
Alina Paraschiva
Alina Paraschiva
08/10/2023
Foarte drăguțe! Mulțumesc!
valentina stefanescu
valentina stefanescu
27/09/2023
Absolut DA, DA, DA!!! pt Beenvo - incaltaminte de cea mai inalta calitate, confort si design. Suport maxim clienti, recomand cu incredere. ❤️
GABI STEFAN
GABI STEFAN
21/09/2023
Foarte draguti sunteti si incaltamintea foarte frumoasa. Din pacate am comandat nr. 41 si am primit nr. 40. Sau poate am gresit eu, nu stiu, o sa dau retur. Dar am dat 5 stele deoarece meritati.
Mandita Petrisor
Mandita Petrisor
18/09/2023
O echipa foarte cumsecade!
Filip Nela
Filip Nela
14/09/2023
Seriozitate și profesionalism!
IanisR 2007
IanisR 2007
11/09/2023
Marfa de foarte buna calitate! Suport maxim clienti.

Adidasi

Afișez toate cele 32 de rezultate

Adidașii și pantofii sport sunt articole vestimentare foarte populare în rândul celor care își doresc să facă sport sau să aibă un stil de viață activ. Adidașii sunt cunoscuți pentru designul lor unic, cu talpă groasă și o gamă largă de culori și modele. Aceștia sunt ideali pentru alergare, mersul pe jos și alte activități de intensitate medie.

Pantofii sport sunt mai versatili decât adidașii și pot fi folosiți pentru o gamă mai largă de activități sportive, precum tenisul, baschetul sau fotbalul. Pantofii sport sunt confecționați din materiale durabile și au o talpă mai plată pentru un suport mai bun pe terenuri mai dure.

Indiferent de preferințe, alegerea adidașilor sau pantofilor sport potriviți poate face o mare diferență în performanța și confortul din timpul activităților fizice.

Este important să alegeți adidașii sau pantofii sport potriviți pentru activitatea pe care o veți desfășura. De exemplu, pentru alergare este important să aveți adidași cu o talpă mai moale, care absorb șocurile și reduc impactul asupra articulațiilor.

Pentru activitățile sportive care implică multe schimbări de direcție, precum tenis sau baschet, este important să aveți pantofi sport cu o talpă plată și cu un suport mai bun pentru gleznă, pentru a evita accidentările.

De asemenea, este important să alegeți adidași sau pantofi sport care se potrivesc bine piciorului și sunt confortabili pentru a evita orice disconfort sau rănire.

În general, investiția într-un bun pereche de adidași sau pantofi sport poate face o mare diferență în performanța și confortul dumneavoastră în timpul activităților fizice chiar daca sunt purtați în viața de zi cu zi.

0